Treenaaminen lempijalkapallojoukkueen treenivaatteissa

Treenaaminen itselle rakkaan lajin parissa on motivoivaa ja palkitsevaa. Itsepuolustus- ja taistelulajien treenaajat ovat usein erittäin säntillisiä treenaajia, ja omasta lajista muodostuu lähes elämäntapa. Harjoitukset voivat viedä valtaosan viikon illoista, eikä se paina, sillä oma laji on niin tärkeä, että sille uhrataan mielellään ne tunnit, jotka muutoin voisivat kulua sohvan pohjalla tv-sarjoja katsellen.Vaikka se oma laji onkin kaikkein tärkein ja sille omistetaan isoin osa omasta vapaa-ajasta, ei se suinkaan tarkoita, etteikö muita urheilulajeja olisi olemassa tai etteivätkö ne kiinnostaisi taistelulajien harrastajia. Useat harrastajat ovat kokonaisvaltaisesti kiinnostuneita urheilusta ja hyvinvoinnista sen kaikissa muodoissa. Esimerkiksi kuningaslaji jalkapallo herättää intohimoa myös itsepuolustuslajien harrastajien keskuudessa.

Laadukkaan treenivaatteen ominaisuudet

Jokainen liikuntaa säännöllisesti ja intensiivisesti harrastava tietää, että varusteiden ja vaatteiden merkitys ei ole suinkaan vähäteltävissä. Treenivaatteille asetetaan huomattavasti vaativampia kriteerejä kuin mille tahansa arjessa käytettävälle vaatteelle. Kukapa tietäisi paremmin, miten tehdä hyviä treenivaatteita, kuin miljoonapelejä pyörittävät jalkapallojoukkueet. Esimerkiksi Liverpool-faneja hemmotteleva Samdodds myy vaatteita, joita itse joukkueen jäsenetkin käyttävät harjoituksissaan.Oikeanlainen varustelu tekee treenaamisesta mukavampaa, turvallisempaa ja motivoivampaa. Materiaalien valinta, vaatteiden kestävyys ja tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä varsinkin, kun puhutaan vaativista urheilulajeista. Hengittävät materiaalit siirtävät hien ihon pinnasta pois, lujat materiaalit kestävät kovempaakin nujuamista ja oikein suunniteltu vaate ei rajoita kehon liikeratoja laajemmissakaan liikkeissä. Jos vaate sen lisäksi vielä näyttää hyvältä, ollaan lähellä täyttä kymppiä.

Jalkapallojoukkueiden treenivaatteet

Jalkapalloa ammatikseen pelaavien urheilijoiden suosimat vaatteet ovat varmasti laadultaan kovaa tasoa, sillä niille asetetaan todella tiukat kriteerit. Voidaan siis olla varmoja, että vaate kestää myös rankempien lajien kovia vaatimuksia. Sen lisäksi oman lempijoukkueen nimen kantaminen tuo ylimääräisen lisälatauksen treeniin – onhan se hienoa voida tunnustaa oman joukkueen värejä ja tuoda sille näkyvyyttä treenikavereiden keskellä.Jalkapallojoukkueiden treenivaatteet eivät palvele vain itse treenihetken tarkoituksia, vaan niistä löytyy mukavia vaihtoehtoja myös salin ulkopuolelle. Pehmeät, logolla varustetut lämpimät hupparit ja tyylikkäät, sadetta pitävät takit sopivat mainiosti salilta kotiin palatessa päälle vedettäväksi. On tärkeää pitää keho lämpimänä ja suojattuna treenin jälkeen, sillä varsinkin raskaamman treenisession jälkeen kehon energiat kuluvat täysin palautumiseen.